Kalevalainen jäsenkorjaus Kuumakivihieronta Esteet hoidolle Musiikki Hinnasto Ajanvaraus Yhteystiedot Etusivulle

Yhteystiedot

vello.fi/maijakelloniemi (sähköinen ajanvaraus)

 045 129 1484
maija@maijakelloniemi.com

www.facebook.com/maijakelloniemitmi,

@maijakelloniemi (Instagram)


IRJALA

Irjalankatu 18 A 4, Tampere. Kyseessä on pieni 60-luvun kerrostalo ja työhuoneeni sijaitsee toisessa kerroksessa asunnossa A 4. Taloyhtiössä ei ole hissiä joten valitettavasti kulku ei ole esteetön. 

OLEN MUUTTANUT SYYSKUUSSA 2018 TYÖHUONEENI TALOYHTIÖN POHJAKERROKSEEN. Uudelle työhuoneelle on kulku A-rapun puolelta, mutta punaisesta ovesta. Ovi on painava, mutta auki silloin kun olen työhuoneella. Muulloin ovi on lukittu. Soita jos et jostain syystä saa ovea auki! Kulku ei ole esteetön eikä minulla ei ikävä kyllä ole odotustiloja, suosittelen olemaan täsmällinen jos mahdollista.  Ilmoitathan vaikka jo aikaa varatessasi jos tiedät tulevasi bussilla niin, että olet paikalla ajoissa. Sovitan aloitusajan sen mukaan jos se suinkin on mahdollista.

Bussit: Linja 80 tuo talon viereen pysäkille Irjalankatu 18. Linja 29 tuo n. 300 metrin päähän pysäkille Takahuhdintie 86 (jos tulet keskustan suunnasta) tai Takahuhdintie 65 (jos tulet Linnainmaan suunnasta). 

Pihassa on kaksi varattua autopaikkaa, muuten voi valita parkkipaikan vapaasti. Myös Irjalanaukiolla on ilmaisia parkkipaikkoja.

 

YLIOPISTONKATU

TÄLLÄ HETKELLÄ EI VASTAANOTTOA YLIOPISTONKADULLA! Yliopistonkatu 60 A, 5. kerros, Laulustudio Kaisa Kelloniemen tiloissa. Täälläkään ei ole valitettavasti odotustiloja joten odotathan käytävässä kunnes tulen hakemaan. Jos on kiire vessaan, koputa niin tulen avaamaan vessan oven (on vain meidän käytössä, joten lukittu)

045 129 1484
maija@maijakelloniemi.com

www.facebook.com/maijakelloniemitmi,

@maijakelloniemi (Instagram)