Kalevalainen jäsenkorjaus Kuumakivihieronta Esteet hoidolle Musiikki Hinnasto Ajanvaraus Yhteystiedot Etusivulle

Yhteystiedot

 045 129 1484
maija@maijakelloniemi.com

www.facebook.com/maijakelloniemitmi,

@maijakelloniemi (Instagram)


IRJALA

Irjalankatu 18 A 4, Tampere. Kyseessä on pieni 60-luvun kerrostalo ja työhuoneeni sijaitsee toisessa kerroksessa asunnossa A 4. Taloyhtiössä ei ole hissiä joten valitettavasti kulku ei ole esteetön. 

MUUTAN SYYSKUUSSA 2018 TYÖHUONEENI TALOYHTIÖN POHJAKERROKSEEN. Uudelle työhuoneelle on kulku A-rapun puolelta, mutta punaisesta ovesta. Kun muutto on valmis, ulko-oveen tulee opasteet. Minulla ei ikävä kyllä ole odotustiloja, suosittelen olemaan täsmällinen jos mahdollista.  Ilmoitathan vaikka jo aikaa varatessasi jos tiedät tulevasi bussilla, voin yrittää sovittaa aloitusajan sen mukaan.

Bussit: Linja 80 tuo talon viereen pysäkille Irjalankatu 18. Linja 29 tuo n. 300 metrin päähän pysäkille Takahuhdintie 86 (jos tulet keskustan suunnasta) tai Takahuhdintie 65 (jos tulet Linnainmaan suunnasta). 

Pihassa on kaksi varattua autopaikkaa, muuten voi valita parkkipaikan vapaasti. Myös Irjalanaukiolla on ilmaisia parkkipaikkoja.

 

YLIOPISTONKATU

Yliopistonkatu 60 A, 5. kerros, Laulustudio Kaisa Kelloniemen tiloissa. HUOM! Vain torstai-aamupäivisin! Kokeeksi näin, tulevaisuudessa ehkä useammin. Täälläkään ei ole valitettavasti odotustiloja joten odotathan käytävässä kunnes tulen hakemaan. Jos on kiire vessaan, koputa niin tulen avaamaan vessan oven (on vain meidän käytössä, joten lukittu)

045 129 1484
maija@maijakelloniemi.com

www.facebook.com/maijakelloniemitmi,

@maijakelloniemi (Instagram)