Ajankohtaista


Alkavan kesän kunniaksi pieni tarjous-kampanja:

Osta kaksi lahjakorttia jäsenkorjaushoitoon, saat toisen puoleen hintaan. 

Voit käyttää lahjakortit itse, tai antaa toisen tai vaikka molemmat lahjaksi. Lahjakortit ovat voimassa siihen asti, että tulevat käytetyksi. 

Toimi näin:

– Laita minulle tekstiviesti, whatsapp-viesti, Telegram-viesti tai sähköposti että haluat lahjakortin tai kaksi tarjoushintaan. 

– mainitse, haluatko 90min (80€) vai 120min. (100 €) hoidot. 

– kerro viestissä haluatko lahjakortin sähköisenä vai paperisena versiona, vai mahdollisesti sekä että. Kerro myös, jos haluat kaksi erillistä korttia, muutoin kirjaan kaksi hoitoa samalle kortille. Paperiset kortit voin joko postittaa, tai ne voi noutaa työhuoneeltani.

– kerro haluatko laskun vai maksulinkin. Jos noudat lahjakortit työhuoneeltani, on myös mahdollista maksaa kortilla. 

Kun olen saanut viestisi, lähetän sinulle maksulinkin tai laskun. Kun suoritus näkyy tililläni, lähetän lahjakortit valitsemallasi tavalla. 

Huom! Kampanja päättyy 1.6.2022


Ethän tule sairaana, pienissäkään oireissa tai edes silloin jos joku perheestäsi on sairaana. Älä tule silloinkaan, vaikka olisi testein selvitetty, että kyseessä on ns. tavallinen flunssa. Jos minä sairastun, vaikka vain flunssaan tai lapseni sairastuu, työni seisahtuvat siihen. Moni asiakas voi jäädä ilman hoitoa ja minä vaille tuloja. Näissä olosuhteissa en veloita hoidon hintaa vaikka peruutus sairastumisen vuoksi tulisi viime hetkellä.